top of page
Heart of Compassion-OpDonker.png

Heart of Compassion staat voor persoonlijke groei.

Afstand doen van belemmerende overtuigingen,

patronen, maskers en schaduwen.

Je innerlijke kracht vinden en vanuit je puurste zijn leven in vreugde, zonder inspanning, zonder agenda, zonder script.

Gewoon authentiek jezelf zijn zowel op je werk,

in je relatie en met jezelf.

1000042239_edited.jpg
IMG_4114.jpg
Dirk De Smet

Heart of Compassion, is wie ik ben en waarvoor ik sta. Ik werk als coach, counselor, lichaamstherapeut en yogadocent met individuen, koppels en groepen. Ik heb verschillende jaren ervaring in lichaamswerk, yoga, meditatie, massage, coaching, counselling en mannengroepen. Ik werk op een hartopenende empatische manier. Met de grootmoederlijke zachtheid en de grootvaderlijke correctheid en directheid. 

Ik had een mooie carrière als manager in verkoop en service bij een gerenommeerde multinational. Het werd me steeds duidelijker dat ik liever met mensen werk dan met producten en cijfers. Ik schoolde me intensief bij in coaching en counseling en integratieve therapie. Mensen komen tot rust bij me en mogen helemaal zichzelf zijn, van daaruit kunnen ze zich werkelijk ontdekken en graag gaan zien. Mijn aanpak als coach en counselor is een combinatie van het rationele en het intuïtieve, van het zachte en het concrete en ik gebruik technieken vanuit voice dialogue, acceptance and commitment therapie, innergrounding therapie, imago therapie, geweldloze communicatie, meditatie, mindfulness, lichaamswerk, yoga en pranayama. We gaan samen op zoek naar je blokkerende overtuigingen, je patronen, je maskers en  verdedigingsstrategieën. In plaats van telkens te hervallen in oude patronen, in jezelf neer halen of je te bewijzen, mag je echt gaan voelen hoe het is om werkelijk jezelf te zijn. Voelen, licht brengen op de zaak, doorvoelen, herwerken, integreren en groeien. Een weg naar levensvreugde en levenskracht, liefde en gelukzaligheid.

1000042130.jpg
Ellen Saen

Ik ben Ellen,

vrouw, partner, moeder, vriendin en nog zo veel meer! 

 

Als kind leerde ik me aanpassen aan de wereld met zijn eisen, normen en verwachtingen. Later, met het krijgen van kinderen en het volgen van talloze opleidingen, ontdekte ik dat mijn eigen innerlijke wereld soms haaks op die aangeleerde waarden en regels stond.

 

Ik leerde te luisteren naar mijn innerlijke stem, ik ontdekte mijn eigen waarheid en probeer nu zoveel mogelijk van daaruit te leven, in respect met alles en iedereen rondom mij. Het maakt mijn leven intens en diep.

 

Ik wens dat ieder mens vanuit zijn pure kern het leven met al zijn uitdagingen en avonturen mag ervaren.

Ik wens dat we samen het leven als een grote ontdekkingstocht mogen aangaan, elkaar steunend en inspirerend. 

 

Je kan bij mij terecht voor integratieve psychotherapie, opvoedingsondersteuning en vrouwencirkels. Ik werk zowel individueel als met koppels, gezinnen en nieuw samengestelde gezinnen.

bottom of page