top of page
challenge breathing.png

21 day Breathing Meditation Challenge - Online Live event

 

Verhoog je veerkracht en doorzettingsvermogen.

In deze bizarre tijden hebben we nood aan veerkracht en doorzetting.

Doe mee aan de 21 dagen challenge en krijg meer

  • Veerkracht

  • Doorzetting

  • Levenskracht

  • Levensvreugde

  • Daadkracht

  • Helderheid

 

Verhoog je fysische en psychische weerbaarheid.

Je gaat werken met één van de krachtigste actieve meditaties. De meditatie brengt je geest en emoties in balans en harmonie. Deze unieke techniek transformeert stress, vermoeidheid en negatieve emoties als woede, frustratie en depressie. Je wordt kalm en toch energiek, ontspannen en toch gefocust. Met de krachtige adem meditatie verander je hoe je je voelt. Je doorbreekt je onbewuste patronen en impulsen en niets zal je nog weerhouden om in flow en extase te komen en in vreugde verder te leven. Je traint je lichaam en geest. Dit werkt helend en geeft je enorme levenskracht.

 

Leef een gezonder en productiever leven

Met de beoefening harmoniseer je je hele systeem door het te zuiveren van dagelijkse, opgehoopte stress. Studies laten zien dat het gelukshormoon beduidend toeneemt vanaf de eerste sessie. Deze krachtige en unieke meditatie werkt voor iedereen, voor studenten, zakenmensen, bedrijfsleiders, huisvrouwen, tieners, slachtoffers van trauma's, beoefenaars van yoga, bedienden en arbeiders.

 

Het is bekend dat emotioneel welzijn direct gerelateerd is aan productiviteit, concentratie, leervermogen en succes. De voordelen van deze krachtige techniek zijn overduidelijk voor elke familie of organisatie. En de resultaten nemen met de tijd alleen maar toe. Deze meditatie zorgt voor de nodige innerlijke kracht die alle negativiteit en blokkades opruimt, en je heldere inzichten geeft en daadkracht. Je ziet je doelen helderder en je gaat ervoor.

 

Deze meditatie snijdt door alle duisternis, en geeft je een nieuwe start.

Praktisch:

Elke dag adem meditatie van

  • 3 tot 24 december

  • 06u00 tot 07u00 live

  • 's Avonds opname 

  • Bijdrage: € 30

 

We beginnen langzaam te oefenen en bouwen geleidelijk op. De eerste 3 dagen starten we om 06u45 voor 15 min , de volgende 3 dagen starten we om 6u30 voor 30 min, de volgende 3 dagen om 6u15 voor 45 min en dan vanaf 6u voor telkens een uur. Ieder kan dan individueel zijn ritme en opbouw bepalen. Je bepaalt zelf wanneer je inlogt en hoe lang je meedoet.

 

Aangeraden is om altijd deel te nemen. Door zowel ’s avonds als ’s morgens deel te nemen, wordt elke keer alles mooi opgeruimd in je hoofd. Het staat je natuurlijk vrij om enkel ’s morgens of enkel ’s avonds deel te nemen. Of enkel de dagen dat je kan of slechts een kwartier i.p.v. een half of een gans uur. De bedoeling is dat je een regelmatige beoefening in je leven activeert om je lichaam en geest te versterken.

Je kan deelnemen door €30 over te schrijven naar IBAN BE 16 7895 4607 6874.

Bevestig je overschrijving per email, dan krijg je een uitnodiging met link om deel te nemen.

Bij een eerste online deelname klik je best een aantal minuten voor de les op de link zodat alles op tijd geïnstalleerd kan worden. 

 

Heb je nog vragen, aarzel niet om me te contacteren op 0475/970.152 of op dirk@heartofcompassion.be

bottom of page